Fundafail heet vanaf nu Huizenfail

Mededeling

24 maart 2011

Daar zijn we weer!  Een doorstart! Voor de mensen die het gemist hebben, deze site was eerst terug te vinden op een ander adres, namelijk fundafail.nl (je hoeft niet te kijken, er staat niets meer).

Funda vond het allemaal niet zo heel erg leuk en besloot gelijk maar actie te ondernemen en een dure brief de deur uit te doen. Het compleet onze bedoeling niet om Funda schade toe te brengen en dit hadden wij ze ook graag uitgelegd maar gezien de toon van de brief en onze intenties hebben wij vrij direct besloten om het domein op te heffen. Gênant detail uit de brief van de advocaat van Funda was dat wij het domein www.fundamedia.nl moesten staken. Dit domein is niet in ons bezit dus in principe hadden wij de brief kunnen negeren.

Helaas waren wij vergeten een backup te maken van de database dus zijn (als het goed is) alle posts zijn wel teruggehaald via Google cache maar de opmerking en Facebook Likes zijn helaas verloren gegaan.

 

Leave a Reply