Posts in Mededeling

Interview op Radio Simone (@echteradio) over Huizenfail.nl

Mededeling

17 augustus 2011

Voor de tweede keer in één week was op Radio Simone in het programma Regelrecht Rianna met Rianne Bekkink onze site huizenfail.nl te horen! Dit keer een kort interview over het ontstaan van de site en de verantwoordelijkheid die makelaars en huiseigenaren hebben

Luister het hieronder terug!

Huizenfail op Simone FM

Werkt de player niet in de browser? Dan staat hier de link naar de MP3

Huizenfail.nl op Radio Simone (@echteradio)

Mededeling

11 augustus 2011

Gisteren was op Radio Simone in het programma Regelrecht Rianna met Rianne Bekkink onze site te horen! De directeur van Funda was aan het woord over foto’s van huizen. Na de muzikale onderbreking werd ons voorbeeld met de groene crocks genoemd!

Luister het hieronder terug!

Huizenfail op Simone FM

Werkt de player niet in de browser? Dan staat hier de link naar de MP3

Verhuizen

Mededeling

4 mei 2011

Dat moesten wij ook de afgelopen dagen. Vandaar dat er geen updates kwamen op deze site.

Onze excuses dat wij dit pas achteraf gemeld hebben.

Het huizenfailteam

Huizenfail.nl is iPad ready!

Mededeling

29 maart 2011

Heb je een iPad of iPad2 en wil je lekker samen op de bank naar www.huizenfail.nl kijken dan moet je voorheen een hoop inzoomen en priegelen. Eigenlijk is dat bij alle websites hetzelfde. Erg vervelend als je vlot door een site heen te bladeren.

Huizenfail heeft daar iets op bedacht! Er is namelijk speciaal voor de iPad iets ontwikkeld waardoor je het onscreen toetsenbord niet meer nodig hebt! Je kunt alles doen met een ‘swipe’ of een druk op het scherm. Misklikken kan niet meer!

Screenshot van huizenfail.nl op een iPad:

Probeer het zelf eens!

Volg ons ook op twitter!

Mededeling

26 maart 2011

Huizenfail is ook te vinden op twitter. Vanaf dit account zal elke update automatisch worden gepost zodat je altijd op de hoogte bent wanneer er weer een nieuwe huizenfail te vinden is!

Klik hier om naar de twitterpagina te gaan.

De site zal binnenkort ook nog uitgebreid worden met tips en advies omtrent de presentatie en het verkopen van uw huis. Houd de site of twitter in de gaten hiervoor.

Mocht je een opmerkelijke foto tegenkomen tijdens je speurtocht op Funda. Deel deze dan met op ons en stuur hem naar tip@fundafail.nl (vermeld ook je naam/twitter of facebook account indien je genoemd wilt worden)

NVM Open Huizen Dag

Mededeling

24 maart 2011

A.s. zaterdag 26 maart is er weer de NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kunt u vele huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dus huizenbezitters die hier aan meedoen, zaterdagochtend even de zwabber erdoor en alles een beetje opruimen. En als je toch bezig bent doe ook even wat leuke kleren aan. Aan de kijkers, neem even een camera mee en mocht je wat leuks tegenkomen maak gerust (;)) een foto en mail hem door naar tip@huizenfail.nl

Fundafail heet vanaf nu Huizenfail

Mededeling

24 maart 2011

Daar zijn we weer!  Een doorstart! Voor de mensen die het gemist hebben, deze site was eerst terug te vinden op een ander adres, namelijk fundafail.nl (je hoeft niet te kijken, er staat niets meer).

Funda vond het allemaal niet zo heel erg leuk en besloot gelijk maar actie te ondernemen en een dure brief de deur uit te doen. Het compleet onze bedoeling niet om Funda schade toe te brengen en dit hadden wij ze ook graag uitgelegd maar gezien de toon van de brief en onze intenties hebben wij vrij direct besloten om het domein op te heffen. Gênant detail uit de brief van de advocaat van Funda was dat wij het domein www.fundamedia.nl moesten staken. Dit domein is niet in ons bezit dus in principe hadden wij de brief kunnen negeren.

Helaas waren wij vergeten een backup te maken van de database dus zijn (als het goed is) alle posts zijn wel teruggehaald via Google cache maar de opmerking en Facebook Likes zijn helaas verloren gegaan.